Malin i Ratan

Vad våra kunder tycker

Jag har precis börjat använda din handgjorda tvål - med barrdoft. Jag är verkligen överraskad! Nog trodde jag den skulle vara bra.. men den är ju helt sanslöst fin mot både hud och hår (och mitt är drygt 1 meter långt..). Så innerligt glad att ha funnit dig och tvålen!
Kristina, Vadstena

Jag använder sedan knappt ett år (uteslutande) ekologisk tvål av din produktion. Som så många andra var det Katarina Johanssons bok Badskumt som satte igång beslutet. Tvålen fungerar utmärkt precis som reklamen anger till det mesta. En sak som inte nämnts är att jag fick elegantare badrum utan fyra andra flaskor som skriker ut sitt budskap på hyllan. Tvålen Naturell är extra bra för rakning om man använder kniv. I och med att löddret inte blir så tjockt som på lödder från sprayflaska så ser man vad man pysslar med vilket minskar risken för hack i näsan.
Bo, Malmö

Tvålarna är kanonbra! :) Naturell – perfekt i duschen. Löddrar bra, man blir inte torr som av vanliga tvålar. Barrdoft – fantastiskt trevlig raktvål. Löddrar fint i handen, man behöver inte ens rakborsten, hyveln glider fint, och så blir man härligt ren i ansiktet utan att bli torr. De är verkligen magiska. Vanlig tvål torkar ju ut, men inte dessa. Man känner sig verkligen fantastiskt … ren…. med sån här tvål, och så räcker den ju hur länge som helst! Mycket drygare än vanlig duschtvål på flaska, där åker ju typ hälften ner i avloppet direkt, den här är så mycket mer ekonomisk.
Erik, Umeå

Dina tvålar är underbara, vilket skum man får, och de doftar härligt.
Frida, Tollered

Barrdoft - Rakningen går hur mjukt och fint som helst och efteråt behövs ingen behandling, huden är mjuk och inte alls torr och irriterad som den blir med vanlig raktvål.
Anton, Norum